DutchEnglish

Gastenboek

 1. Klaus Wagner

  Ik heb een heerlijke kerst gehad 3 nachten hier verbracht en ben daar lekker uitgerust en wat een fijne sfeer en zeer leuk ingerichte kamers met huiselijke sfeer en mooie dingen bij mij op de kamer stond zelfs een oude pick up met oude lp s super gaaf en Rita en Jos zijn warme hartelijke mensen. bedankt voor de goede zorgen.

 2. Edwin en Loraine

  Twee keer overnacht in een week, eerst in de kamer aan de straat en daarna in de achterkamer, beiden sfeervol en beiden uitgerust met een fantastische platenspeler, hoe leuk! Fantastische oude platen draaien op een fantastische plek…
  Dank jullie wel voor de goede zorgen Jos en Rita.

 3. Mariella van Vliet

  Sfeervol, rustig en gastvrij. Fijn dat er een mogelijkheid is om op de kamer zelf wat klaar te maken

 4. Daisy

  Het was weee goed toeven bij Jos & Rita. De kamer netjes, de sfeer huiselijk en gastvrij. Perfect plekje om weg te zijn, maar je ook thuis te voelen. Dank!

 5. Matthijs

  Dit jaar voor het eerst bij Joos & Rita gelogeerd. Fijn geslapen, fijne kamer, fijn contact en fijne mensen. Aanrader!

 6. Melin

  Ook dit jaar weer hele fijne overnachting gehad. Helaas geen gezamenlijk ontbijt, maar het contact was weer erg fijn. Heel fijne kamer, netjes en schoon. Heb er weer heerlijk geslapen.

 7. Hans Voutz en Hibo Hassan Said

  We hebben twaalf dagen gelogeerd bij Jos en Rita. Onze hond Hector was ook welkom. De sfeer is uitstekend. Praatje gemaakt met andere gasten. Gesprekken met Jos en Rita over allerlei onderwerpen. Nergens sprake van opdringerigheid.

 8. Enrico

  I spent two months here. Rita and Jos are unfailingly polite and helpful, and the location is fantastic. The only small downside was that my room (number 7) was a bit small.

 9. Gerthild

  Super fijne overnachting gehad in pension Bottendaal. Goed bed, zeer ruime kamer, enorm gastvrije Rita en Jos. We komen zeker terug!

 10. Expoplu

  Bij tentoonstellingsruimte Expoplu in de Paraplufabriek werken we met regelmaat met kunstenaars van buiten Nijmegen. Zij verblijven altijd met veel plezier in de gezellige, gastvrije B&B van Rita en Jos. De kunstenaars zijn altijd zeer te spreken over de fijne kamers. Dit blijven we zeker doen!

Mijn reactie in het gastenboek