Gastenboek 2023

  Han

  Prettig verblijf gehad in het pension, er is een genoeglijke sfeer. De kamer was prima. Het doel van het bezoek was de stad verkennen met mijn zoon die in Nijmegen gaat studeren. De ochtend van vertrek een hartelijke ontmoeting met Jos en Rita gehad. Ik kom graag terug en kan een verblijf bij hen aanraden.

  Marieke

  Het verblijf in het pension voelt steeds een beetje als thuiskomen. De warme ontvangst, de gezellige kamers, het vriendelijke personeel en altijd bij Jos en Rita terecht kunnen als er iets is.
  Telkens verheug ik me weer om erheen te gaan. Een prima locatie om ontspannen te verblijven.
  Marieke

  Marije

  Eind januari heb ik in het pension overnacht tijdens mijn driedaagse wandeling van de Walk of Wisdom. Ik voelde mij erg thuis, de kamer was smaakvol ingericht en goed verzorgd. Het mee eten op de maandagavond was heel lekker en gezellig. Toen ik wegging maakte Jos een foto van mij voor op de fotowand in het pension. heel leuk. Kortom, een topverblijf dat voelt als een warm bad.

  Isabelle

  Dans le cadre d un stage Erasmus nous avons séjourné à la Pension Bottendaal. L accueil est très agréable, les hôtes sont très ouverts et sympathiques. Un grand merci à eux.

  Familie Fröb

  Nu al de derde keer dat mijn ouders (en deels ik) in Pension Bottendaal zijn verbleven. En zoals altijd was het weer heerlijk. Hele mooie kamers met veel liefde voor detail, super lieve en betrokkene hosts, lekker ontbijt en een locatie midden in de mooiste wijk van Nijmegen en dicht bij het centrum 😉 Wat wil je nog meer?
  Dank jullie, Rita en Jos! We komen graag weer!

  Josje Schutte

  1 nachtje geslapen in heerlijke grote kamer, heerlijk rustig die nacht. Contact was prettig en gastvrij.
  Zeker voor herhaling vatbaar

  Sanne Raven

  Voor mijn familie verschillende kamers geboekt zodat ze konden blijven logeren in Nijmegen na het vieren van mijn 30ste verjaardag. Ze waren allemaal erg tevreden: een gezellig pension op een fijne locatie en alles was perfect schoon! Dit gaan we zeker vaker doen.